Матраци «Зима-Літо»: особливості та нюанси вибору

Зміст статті:

Матраци Зима-Літо: особливості та нюанси вибору

Багато покупців віддають перевагу саме матрац зима-літо. Це і не дивно, тому що така спальна поверхня універсальна і забезпечує комфорт сплячого в будь-яку пору року. Як визначити бік виробу, як вибрати найкращу модель для себе і як доглядати матрац ми поговоримо нижче.

Що означає матрац зима-літо

Двосторонні матраци зима-літо - це виріб з ортопедичними характеристиками, який можна використовувати будь-якої пори року. Головна особливість матраца зима-літо, що це двостороння модель, де одна сторона виконана з приємного, прохолодного матеріалу, який чудово підходить для спекотних ночей, а інша - більш м'яка та затишна, що ідеально підходить для холодної зими.

У матрацах зима-літо один бік виготовляється з бавовни, а інший - з натуральної вовни. Бавовна відрізняється відмінною повітропровідністю та гіпоалергенністю, що запобігає рясному потовиділенню. Вовняний бік здатний утримувати людське тепло, яке виділяє тіло під час сну. Таким чином, відбувається природний процес зігрівання, що забезпечує комфорт та затишок протягом усієї ночі.

Матрас зима-літо: як визначити відповідну для сезону сторону

Матрас зима-літо: як визначити відповідну для сезону сторону

Як правило, на ортопедичних матрацах зима-літо знаходяться бірки, розташовані на протилежних сторонах виробу. У різних виробників свої позначення, зрозуміти зміст яких можна інтуїтивно. На вовняному боці буде намальована картинка, яка асоціюється із зимою: сніговик, сніжинка тощо. На бавовняному боці розташовується зображення сонечка чи іншого явища, яке асоціюється з теплою порою року. Таким чином, визначити бік матраца зима-літо зовсім не складно і з цим завданням справиться абсолютно кожен.

Матрас зима-літо: у чому різниця та особливості догляду за виробом

В ідеалі, перевертати двосторонній матрац необхідно двічі на рік, виходячи з погодних умов, температури у приміщенні та ваших особистих відчуттів. Регулярно змінюйте сторони "голова-ноги", щоб уникнути швидкого зносу та деформації спальної поверхні.

Матрац зима-літо не терпить хімічних засобів та вологого прибирання. Якщо ви хочете освіжити виріб - ретельно його пропилісосьте. Якщо на матраці знімний чохол - можете випрати його в пральній машинці на делікатному режимі. Якщо ж чохол не знімається – зробіть легкий мильний розчин та обробіть їм плями. Найкраще підійде мило без консервантів, барвників та хімічних ароматів.

У чому переваги двосторонніх матраців

У чому переваги двосторонніх виробів

Купивши матрац зима-літо, ви забезпечите себе комфортом на весь рік. Серед переваг таких моделей:

  • Універсальність;
  • Комфортабельність;
  • Натуральність матеріалів, гіпоалергенність;
  • Зносостійкість;
  • Наявність ефекту терморегуляції, який здійснюється природним шляхом;
  • Ортопедичний ефект, що дозволяє підтримувати тіло сплячої людини в анатомічно-правильному положенні;
  • Наявність широкого розмірного ряду, завдяки чому ви зможете підібрати ідеальний матрац під себе та свої потреби.

Де можна купити матраци зима-літо

На офіційному сайті магазину матраців Sleep&Fly від компанії ЕММ ви знайдете матраци зима-літо за вигідною ціною від виробника. Бренд уже багато років займається виготовленням та реалізацією ортопедичних виробів: його продукція популярна як на території України, так і за її межами. Це підтверджують численні відгуки про матраци зима-літо на сайті виробника. Матраци від ЕММ - це висока якість матеріалів, надійність, а також відмінні ортопедичні та експлуатаційні характеристики.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: