Топпер для дивана: недорогий варіант ортопедичного матраца

Зміст статті:

Топпер для дивана: недорогий варіант ортопедичного матраца

Зробити спальне місце більш комфортним та покращити якість сну можна за допомогою тонкого матраца топера. Футон є одно- або багатошаровою конструкцією з товщиною до 10 см, яка не містить пружинний блок і виконана з латексу або інших видів наповнювача. Тонкі матраци на диван - чудова альтернатива великим ортопедичним моделям: вони компактні, зручні у щоденному застосуванні, зберіганні та транспортуванні. Вироби призначені для згладжування перепадів висоти між модулями розкладних меблів, усунення нерівностей рельєфу спальної поверхні, а також для захисту оббивки та наповнення м'яких меблів, які використовуються як місце для сну. Крім цього, міні матрац можна укладати як наматрацник і за його допомогою регулювати жорсткість основного матраца.

Анатомічний ефект тонких матраців

Незважаючи на невелику товщину, навіть матрац 3 см має ортопедичний та анатомічний ефект. Матеріали, з яких виготовляються футони, рівномірно розподіляють вагу по поверхні виробу та забезпечують тілу правильне положення під час сну. Це дозволяє розслабити хребет, зняти напругу кінцівок та попереку, покращити кровообіг. Матрац топпер з ортопедичним ефектом добре справляється зі втомою та допомагає виспатися.

Матеріали для тонких ортопедичних матраців на диван

Матеріали для тонких ортопедичних матраців на диван

При виробництві безпружинних матраців застосовуються сучасні, екологічно чисті, безпечні для здоров'я людини матеріали:

  • Кокосова койра - жорсткий наповнювач, що складається з пресованих волокон кокосових горіхів. Плити койри відрізняються підвищеною зносостійкістю, здатністю не вбирати вологу та гарною вентиляцією.
  • Натуральний латекс - виготовляється із природної сировини та має пористу структуру. Він має високу еластичність, м'якість, стійкість до зносу.
  • Штучний латекс або пінополіуретан - гіпоалергенний пористий матеріал з різним ступенем жорсткості.
  • Струттофайбер - нетканий матеріал із переплетених порожнистих синтетичних волокон, що нагадує за структурою шерсть. Вироби із струттофайбера мають середню жорсткість, повністю гіпоалергенні та відрізняються доступною ціною.
  • Меморікс - в'язкоеластичний наповнювач, здатний змінювати свої властивості під тиском тіла. Матеріал повторює його контури та створює ефективну підтримку хребетного стовпа.

Для пошиття чохлів на м'який тонкий матрац застосовують жакардові або трикотажні полотна високої щільності. Такі тканини еластичні, мають форму виробу, стійкі до високих навантажень, мають привабливий зовнішній вигляд.

Який купити матрац від виробника

Який купити матрац від виробника

Тонкий матрац купити в Україні можна вітчизняного виробництва. Фабрика матраців ЕММ пропонує Вам широкий асортимент якісних ортопедичних футонів за доступною ціною з гарантією на всі колекції виробника. У каталозі компанії представлені наступні міні-матраци ЕММ:

Усі моделі колекцій проходять сувору оцінку якості, відповідають високим європейським стандартам та характеризуються підвищеною комфортністю, безпекою та зручністю у застосуванні. Вибрати купити тонкий матрац на диван можна на офіційному сайті виробника з доставкою по всій території України. Рішення купити матрац топпер дозволить вам заощадити на заміні старого дивана або матраца, який не підходить для зручного спального місця.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: