Терапія кольором у спальні

Зміст статті:

Терапія кольором у спальні

Чи хотіли б ви відразу після пробудження вранці перебувати в хорошому настрої? Звісно так! Це дуже просто – потрібно лише вміло підібрати кольори у вашій спальні: відтінки стін, меблів та інших деталей інтер'єру. Також ви можете купити матрац з чохлом обраного вами відтінку.

Науково доведено, що колір здатний значно впливати на психіку людини. Знаючи це, можна використовувати різні відтінки для досягнення певного ефекту – розслаблення або, навпаки, неспання, а також створювати відчуття тепла чи прохолоди.

Правильний вибір кольору в спальні - запорука здорового сну

Правильним рішенням для покращення якості сну та підвищення рівня комфорту є вибір м'яких, приглушених відтінків:

  • сонячний жовтий;
  • ніжно-персиковий;
  • світло-зелений;
  • ніжно-лавандовий;
  • свіжий білий.

Ці відтінки найбільш гармонійні для спальні завдяки своїй нейтральності. Напівтону сірого, коралового та відтінки кавової палітри (беж, крем-брюле, кориця, шоколад) надають затишку та елегантності, а також заспокоюють після напруженого робочого дня. Благородний синій виглядає стримано та стильно, вважаючись найкращим колірним рішенням для спальні, оскільки допомагає знизити рівень напруги та сприяє кращому засинанню.

Що ще необхідно для якісного відпочинку вночі?

Що ще необхідно для якісного відпочинку вночі

Усім відомо, що це, звичайно ж, ортопедичний матрац! Ми всі прагнемо комфортного здорового сну, щоб максимально відновити свої сили і бути готовими до нових викликів життя

Якщо ми захочемо купити ортопедичні матраци в Києві чи будь-якому іншому місті, то зрозуміємо, що колірна гама чохлів у тій чи іншій колекції також виконує свою функцію - це своєрідна кольоротерапія, як на етапі покупки, так і протягом усього терміну використання . У нашому інтернет-магазині матраців ви можете вибрати та купити матрац у Києві недорого за ціною, яка не вдарить по вашому гаманцю.

Кольорове розмаїття матраців

Наші найвідоміші матраци ЕММ з колекції Sleep&Fly, з чохлом у традиційній біло-блакитній кольоровій гамі, привертають увагу покупців уже 15 років своїм відчуттям легкості та невагомості. Подібні чисті світлі відтінки синього представлені у колекціях Freedom.

Витончений східний орнамент у синьо-жовтій гамі приносить задоволення в колекції Arabeska. Колекція матрац Denim наповнює позитивними емоціями та оптимізмом завдяки поєднанню джинсово-синього та життєрадісного помаранчевого в тканині чохла.

Нова колекція матрац Lotos, Belsonno, Primavera та Evolution вражає різноманітністю колірних рішень для чохлів, пропонуючи широкий вибір варіантів.

Заспокійливі відтінки бежевого з ніжно-зеленим у колекції Sleep&Fly Organic, а також сіро-блакитний колір чохла в Doctor Health, приємно розслабляють і налаштовують на якісний відпочинок. Більш того, у нас є можливість купити тонкий матрац, а також матраци на диван у відповідних для вас відтінках.

Якісний матрац - запорука вашого гарного самопочуття

Якісний матрац - запорука вашого гарного самопочуття

Задоволення оточуючих нас речей і естетична насолода надають нашому життю смаку і роблять його приємним і гармонійним. При створенні затишку в спальні можна бути впевненим, що кожен матрац з асортименту компанії ЕММ, включаючи матраци латексні, призначений для поліпшення якості сну. Завітайте на офіційний сайт ЕММ матраців, де представлений широкий асортимент безпружинних матраців ЕММ, а також інших видів матраців і виберіть саме той, який допоможе вам насолоджуватися чудовим відпочинком вночі.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: