3 причини купити ортопедичний матрац замість звичайного

Зміст статті:

3 причини купити ортопедичний матрац замість звичайного

Досі спите на старому і незручному матраці? Такий відпочинок може не тільки викликати дискомфорт, а й призвести до викривлення хребта, усунення хребців, появи хребетної грижі. Є безліч причин, з яких вам потрібен ортопедичний матрац замість старого чи звичайного виробу.

1. Подбати про анатомічно правильне положення під час сну

Правильна позиція тіла під час нічного відпочинку забезпечує не лише максимальну зручність, а й здоров'я опорно-рухового апарату. Завдяки перебуванню в анатомічно правильному положенні повністю розвантажуються суглоби та хребет, немає ризику виникнення викривлень, м'язи розслаблені, а кров вільно циркулює, живлячи тканини. Все це стане заслугою ортопедичного матраца.

Для малюків та підлітків такий виріб важливий тим, що він сприяє нормальному формуванню кісткової структури та каркасу м'язів. Також купити ортопедичний матрац — найкраще рішення для людини з болями у спинному відділі та шиї.

Постійний дискомфорт та болючі відчуття не сприяють якісному відпочинку, до того ж можуть свідчити про розвиток серйозного порушення з вини зношеного матраца. Якщо вас турбують вади спального місця та власне здоров'я, краще не зволікати з потребою купити матрац у Києві.

2. Спати з відчуттям затишку та комфорту

Колишній матрац міг втратити зручність. Можна відзначити такі ознаки зношеності:

  1. Нерівності через наповнювача, що просів.
  2. Відчутні пружини.
  3. Ефект гамака.

Власника атрибута, на якому більше немає можливості відпочивати, може турбувати відчуття м'язової скутості вранці. Якщо ви дізналися хоча б один «симптом», потрібно якнайшвидше купити ортопедичний матрац у Києві на заміну старому.

3. Забути про алергію

Ортопедичні матраци ЕММ — базова потреба кожного алергіка. Продукція випускається з екологічних матеріалів натурального та штучного походження. Сон на таких виробах не провокує подразнення шкіри чи дихальних шляхів.

Ви можете купити недорого матрац, і при цьому отримати абсолютно безпечний атрибут для повсякденного використання. Різновиди сировини, що застосовуються виготовлення товарів, є біологічно інертними, тобто всередині не розвиваються бактерії, пліснява і гриби. Кожен матрац вентилюється за рахунок продуманої структури та якісного чохла. Це означає, що на вашому спальному місці буде здоровий мікроклімат.

Який ортопедичний матрац вибрати?

Який ортопедичний матрац вибрати?

Коли ви все ж таки зважилися на придбання обновки, будує звернути увагу на продукцію компанії «Катеринославські меблеві майстерні», представлену широким асортиментом виробів:

  • Безпружинні матраци ЕММ, підтримуючий ефект яких досягається завдяки різним шарам матеріалів. Це може бути латекс, піна з ефектом пам'яті, кокосова койра та ін.
  • Матраци із пружинним блоком. Є версії, які чудово адаптуються до ваших потреб, — з незалежними блоками пружин та багатозонні вироби. Також можна придбати класичну варіацію з залежними пружинами.
  • Тонкі матраци. Придатні для розміщення на дивані, розкладачки, садової гойдалки. Матрац-топпер має незначну висоту, від 4 см, а складається з 1-3 шарів.
  • Матраци з латексом. Гігієнічні та пружні вироби, на яких рух абсолютно безшумний.

При замовленні передбачена безкоштовна доставка матраців по Україні! Ортопедичний матрац — запорука міцного сну та здоров'я опорної системи.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: