Покупка онлайн: чому замовлення матраца в інтернет магазині – це вигідно та зручно?

Зміст статті:

Покупка онлайн: чому замовлення матраца в інтернет магазині – це вигідно та зручно

Інтернет-магазин матраців компанії EMM пропонує вашій увазі виключно якісну продукцію в різних цінових категоріях, замовити та купити яку з доставкою до Києва та інших міст України завжди готові допомогти наші менеджери.

Постійно є широкий вибір матраців різних розмірів і типів, включаючи:

Ми також пропонуємо вашій увазі ліжка в різному виконанні, а також необхідні аксесуари для комфортного сну – наматрацники, подушки, наволочки та багато іншого за найдоступнішою вартістю.

Покупка матраців в інтернет магазині - економія часу та зусиль

Безперечною перевагою покупки матраца онлайн є можливість порівняти пропозиції всього в кілька кліків. Інтернет-магазини мають вбудовану фільтрацію товарів або конфігуратори, завдяки яким знайти потрібну модель можна за кілька простих кроків.

У звичайних офлайн-магазинах це часто просто неможливо. Більше того, часто продавець каже нам, який матрац буде найкращим, виходячи не з наших потреб, а з нав'язаних цілей продажу. У такому разі краще скористатися моментом та пошукати необхідну інформацію та поради в Інтернеті самостійно, ніж довіритись комусь іншому.

В інтернет-магазинах немає споконвічної проблеми, з якою можна зіткнутися при здійсненні покупок у звичайній точці продажу. Ми уникаємо черг, тому заощаджуємо свій час та нерви. Крім того, ми купуємо в будь-який час і не обмежені годинами роботи магазину.

Найголовнішим аргументом перед покупкою матраца є бажання перевірити, чи має він відповідну жорсткість. Однак варто зазначити, що полежати на ньому кілька хвилин не допоможе. Щоб дізнатися, чи підійде нам обрана модель, нам потрібно витратити на неї хоча б кілька ночей.

Проте таку можливість не надають звичайні магазини, в той час, як безкоштовна доставка і повернення є одним з найважливіших переваг нашого онлайн-магазину. Крім того, при покупці матраца EMM він потрапляє безпосередньо до покупця безпосередньо з виробничої лінії. Таким чином ви уникаєте додаткових витрат, пов'язаних із посередниками.

Варіанти замовлення та оплати

Варіанти замовлення та оплати

Замовити та купити матрац ви можете зателефонувавши за одним із зазначених на сайті телефонів або залишивши онлайн-заявку. Онлайн-консультації та підтримка від наших менеджерів гарантує вашу повну задоволеність рівнем сервісного обслуговування.

Консультанти магазину оперативно зв'яжуться з вами і дадуть відповідь на будь-які питання, що вас цікавлять, допомагаючи підібрати оптимальний варіант з урахуванням ваших запитів і потреб.

Оплата може бути виконана будь-якими зручними для вас способами, включаючи:

  • безготівковим переказом;
  • готівкою кур'єру;
  • накладним платежем на відділенні Нової пошти;
  • переведенням з картки на картку (Visa або Master Card).

Діє вигідна розстрочка на 4 платежі від Приват24 та МоноБанку, а також ви можете скористатися безвідсотковою розстрочкою за програмою «Оплата Частинами» від ПриватБанку.

Акційні пропозиції

Ми завжди дбаємо про кожного свого клієнта, враховуючи ваші побажання та потреби. Акції та знижки в інтернет-магазинах дозволяють вам вибирати з досить серйозного асортименту виробів різного типу в різній ціновій категорії.

При цьому ви отримуєте можливість придбати матрац своєї мрії недорого, заощаджуючи свій час та сімейний бюджет. Подібні акційні матраци не поступаються за своєю якістю і мають ті ж характеристики, що й решта нашої продукції, дозволяючи вам вибрати комфортне спальне місце і не витратити на цю покупку занадто багато грошей.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: