Підбираємо недорогий матрац для ліжка з піддонів

Содержание статьи:

Підбираємо недорогий матрац для ліжка з піддонів

Сьогодні все частіше домашні майстри намагаються дати багатьом виробам друге життя і при цьому можуть суттєво заощадити. Меблі, зроблені своїми руками з підручних матеріалів, можуть бути не тільки оригінальними, але також цікавими та зручними.

Одним із прикладів такого хенд-мейду може бути ліжко з піддонів. Монтаж не вимагає особливих умінь та інструментів, достатньо купити матрац ортопедичний недорого. Ми допоможемо вам підібрати якісний та зручний.

Чи зручне ліжко з палет?

Ліжко з піддонів своїми руками дозволяє не тільки ощадливо витрачати фінанси, але також дає прекрасну можливість втілити найсміливіші ідеї в облаштуванні спальні. Ви можете створити затишне та неповторне місце для сну та відпочинку, комбінуючи різні складові, експериментуючи з кольором та фактурою, зробити ліжко необхідного розміру, висоти, габаритів.

Неймовірно, але використовуючи різну обробку палет, можна зробити чудове ліжко з піддонів у стилі лофт. Це не лише стильно, але екологічно та бюджетно. Ліжка з палет можна зробити для дітей та дорослих. Малюкам легко буде забиратися на таку висоту, а батьки не хвилюватимуться, що дитина вдариться, якщо ніч скотиться з такого ліжка.

Розташувавши палети в кілька рядів, можна отримати двоспальний варіант ліжка з піддонів або спальне місце в азіатському стилі. Якщо віддаєте перевагу стандартній висоті ліжка, то поставте піддони в кілька ярусів, добре закріпіть їх і насолоджуйтесь комфортом і зручністю.

Але саме матрац зможе забезпечити вам зручність і комфорт під час сну.

Як підібрати матрац для ліжка із піддонів?

Як підібрати матрац для ліжка із піддонів?

Давайте розберемося, який матрац для ліжка із піддонів потрібно купити.

Обов'язково потрібно визначити розмір матраца, вибрати його жорсткість, враховувати вік власника. Матраци з помірною м'якістю підійдуть людям похилого віку, для тих, у кого немає проблем з опорно-руховим апаратом, цілком підійдуть матраци середньої жорсткості, а жорсткі рекомендуються молодим людям і тим, хто має якісь захворювання хребта. Дітям краще вибирати безпружинні матраци з кокосовою койрою.

Хочете купити матрац недорого від виробника? Орієнтуйтеся на такі характеристики:

  • Наповнювачі. Від них залежить жорсткість матраца і те, наскільки зручно вам спатиме на ньому. Матраци бувають пружинні та безпружинні. Мають різні шари: латекс, кокосові волокна, пінополіуретан, шерсть, термоповсть, високотехнологічні спінені матеріали з різними функціями.
  • Безпружинні матраци. Менш пружні, але досить якісні та надійні. Можна вибрати недорогі якісні матраци з пінополіуретану або дорожчий варіант із латексу або з піною меморі, коли матрац повторює контури тіла, або з масажним ефектом.
  • Незалежний пружинний блок. Пружини поміщаються окремі спеціальні чохли, що дозволяє їм працювати точково, незалежно друг від друга, враховуючи розподіл навантаження різних частин тіла. Завдяки цьому підвищується термін експлуатації матраца, металеві елементи не стикаються з іншими шарами та не ушкоджують їх.
  • Залежний пружинний блок. Конструкція складається із пружин, скріплених між собою. При вплив на одну ділянку стискаються і пружини, що знаходяться поряд. Якщо ви хочете придбати недорогий матрац, то цей варіант один із найбюджетніших.

Пропонуємо купити матрац у Києві недорого зі складу для ліжка з піддонів

Пропонуємо купити матрац у Києві недорого зі складу для ліжка з піддонів

Ліжка з піддонів цілком можуть прослужити вам довго і будуть чудовим елементом інтер'єру вашої спальні або дачного будиночка. Використання гарного матраца дозволить створити чудове ергономічне спальне місце, яке не поступатиметься дорогим готовим аналогам.

Ми пропонуємо ознайомитися з асортиментом нашого інтернет-магазину та купити матрац недорого для створення затишку у вашому будинку. Ми пропонуємо продукцію ЕММ, різноманітні аксесуари та здійснюємо безкоштовну доставку матраців по Україні.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: