Ортопедичні матраци Freedom: нова колекція для комфортного сну

Зміст статті:

Ортопедичні матраци Freedom: нова колекція для комфортного сну

Навесні 2022 року український виробник ортопедичної продукції для сну фабрика ЕММ презентувала нову колекцію матраців, яка отримала назву Freedom. Лінійку матраців Freedom було створено як символ свободи та незалежності, яку героїчно продовжують відстоювати громадяни нашої країни. Надихнувшись подвигами українського народу, розробники витратили на втілення концепту лише 5 днів. Особливістю цієї колекції стало те, що в ній вдалося поєднати одразу кілька переваг попередніх серій – нові технології та матеріали для здорового сну, універсальність та практичність, доступну вартість на вироби.

Переваги матраців колекції Freedom

Моделі ортопедичних матраців Фрідом мають ряд істотних переваг і є оптимальним вибором для цінителів зручності та здорового сну. У колекцію входять пружинні та безпружинні матраци Freedom. У конструкції ортопедичних матраців використані уподобані користувачами системи із пружинами Bonnel та Pocket Spring, які мають різні експлуатаційні характеристики. Висота матраців на пружинах Freedom складає 19 см, завдяки чому моделі підходять для будь-яких ліжок. Ортопедичні пружинні матраци Freedom оснащені щільним та зносостійким чохлом виготовленим із жакардової тканини. Матеріал відрізняється м'якою, приємною на дотик поверхнею, яка забезпечує комфорт під час сну. Щоб покращити приплив крові та зняти спазм артерій, розробники додали у конструкцію матраців Фрідом новий елемент – піну з хвилястою структурою. Вона має масажний ефект і сприяє розслабленню.

Асортимент колекції ортопедичних матраців Freedom

Асортимент колекції ортопедичних матраців Freedom

Серія включає великий вибір моделей з різними конструктивними рішеннями, габаритами та технічними характеристиками. До неї входять:

  • Матрац Freedom 2 в 1 - матрац на пружинах висотою 18 см. Виріб витримує навантаження до 130 кг. Завдяки використанню шару кокосової койри, модель має різнобічний рівень комфортності і жорсткість 5/4.
  • Матрас Freedom Basic / Фрідом Бейсік - безпружинна модель, що складається з моноблоку з піни. Висота виробу 15 см, припустиме навантаження - 120 кг., рівень жорсткості - 4.
  • Матрас Freedom Bonnel / Фрідом Боннель - пружинна модель заввишки 19 см і навантаженням 120 кг, що рекомендується. Виріб має середню жорсткість, гнучкість і гарну пружність.
  • Матрас Freedom Flex / Фрідом Флекс - безпружинний матрац з ефектом 2 в 1. Виріб складається з двох видів піни - масажної та класичної. Для забезпечення потрібної жорсткості одна сторона оснащена термоповстю. Висота моделі становить 17 см, рівень жорсткості ⅘, допустима вага на спальне місце 120 кг.
  • Матрас Freedom Foam / Фрідом Фом - невисока безпружинна модель з товщиною 11 см на основі щільної ортопедичної піни, яка забезпечує анатомічно правильну підтримку хребта.
  • Матрас Freedom Hard / Фрідом Хард - "найвитриваліша" ортопедична модель колекції з основою Мульті Боннель, розрахованою на навантаження 140 кг .
  • Матрас Freedom Pocket / Фрідом Покет - ортопедичний матрац із системою незалежних пружин Pocket Spring. Виріб витримує навантаження до 120 кг і має універсальну середню жорсткість. За рахунок конструкції основи, виріб повторює вигини тіла та створює максимально комфортні умови для сну.
  • Матрас Freedom Mini / Фрідом Міні - виготовлений з ортопедичної піни. Тонкі матраци Freedom здатні багаторазово покращити якість сну навіть на дивані. Їх особливість - мала висота та гнучкість. Міні матрац Freedom можна легко скрутити та прибрати у шафу через непотрібність.

Де вигідно купити матраци Freedom

У інтернет-магазин Sleep&Fly офіційному представнику компанії ЕММ можна вибрати та купити ортопедичний пружинний, безпружинний або матрац топпер Freedom за доступною ціною з гарантією на всю лінію товарів. Консультанти компанії допоможуть підібрати оптимальну модель для сну з урахуванням усіх побажань клієнта та оформлять замовлення у найкоротші терміни.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: