Нова колекція ортопедичних матраців Primavera

Зміст статті:

Нова колекція ортопедичних матраців Primavera

Фабрика ЕММ - один із провідних українських виробників матраців, який пропонує покупцям широкий асортимент високоякісної продукції для комфортного сну. Компанія знаходиться на ринку вже багато років і завоювала довіру мільйонів клієнтів своїми надійними та інноваційними рішеннями. Колекція ортопедичних матраців ЕММ Primavera - нове слово у сегменті бюджетних товарів, де було дотримано оптимальний баланс ціна-якість. Для виробництва лінійки використовуються сучасні, гіпоалергенні, безпечні для здоров'я матеріали, а також продумана пружинна система, яка забезпечує гарний ортопедичний ефект та надає анатомічно правильну підтримку хребту.

Асортимент матраців Primavera

Асортимент матраців Primavera

У нову колекцію увійшли п'ять моделей пружинних ортопедичних матраців Primavera. Вони відрізняються конструктивно і мають свої унікальні характеристики. Модельний ряд представлений такими виробами:

  1. Primavera Mio - до складу матраца входить система незалежних один від одного пружин Pocket Hard, ортопедична піна, м'який синтепон і прошарок термоповсть. Це поєднання матеріалів надає виробу комфортності та дозволяє рівномірно розподілити вагу по поверхні, знімаючи навантаження на хребет та суглоби. Матрац має велику вантажопідйомність до 170 кг, гарну пружність і жорсткість дорівнює 4 пунктам.
  2. Primavera Fiore - модель виконана на пружинній системі Pocket Hard з наповнювачами з піни, синтепону та термоповсті. Унікальна конструкція дозволяє виробу адаптуватися до контурів тіла. Матрац витримує 150 кг при помірній жорсткості, що дорівнює 4 одиниці.
  3. Primavera Bella - блок незалежних пружин Pocket Spring забезпечує анатомічну підтримку та рівномірний розподіл ваги тіла, зменшуючи навантаження на хребет та суглоби. Наявність піни, термоповсть і латексованої кокосової койри посилюють ортопедичний ефект матраца. Вантажопідйомність виробу 130 кг/спальне місце, рівень жорсткості 5/4.
  4. Primavera Viola - в основі виробу пружинний блок Pocket Spring. Комфортні шари представлені ортопедичною піною, синтепоном і термоповстю для надання необхідної жорсткості. Матрац витримує 130 кг та забезпечує 4 рівень жорсткості.
  5. Primavera Sole - матрац з незалежним пружинним блоком Pocket Basic та трьома видами наповнювача: піна, синтепон та термоповсть. Модель розрахована на навантаження 130 кг/спальне місце і має помірну жорсткість.

Матеріали виготовлення ортопедичних матраців Примавера

Матеріали виготовлення ортопедичних матраців Примавера

У складі матраців на пружинах Primavera виробник застосував нові технологічні розробки та матеріали, які дозволили збільшити термін служби виробів та покращити їх експлуатаційні якості. Зокрема, у конструкції використовуються:

  • Євроборт із піни по периметру - елемент забезпечує додаткове зміцнення країв матраца та запобігає можливим деформаціям. Це значно посилює міцність та жорсткість по всьому периметру виробу, підтримуючи його вихідну форму.
  • Пружинна система Pocket Basic - висока щільність пружин та їх оптимальна висота надають матрацу гарну точкову еластичність та забезпечують правильну анатомічну підтримку тіла.
  • Пружинна система Pocket Hard - це блок з незалежних один від одного пружин, які розташовані в окремих тканинних кишенях. Це дозволяє їм працювати окремо один від одного, створюючи точнішу зональну підтримку.
  • Тканина жаккард - щільна тканина, яка використовується для пошиття чохлів на матраци. Завдяки особливому плетиву волокон вона вільно пропускає повітря у внутрішні шари і відрізняється підвищеною зносостійкістю.

Поєднання цих матеріалів гарантують довговічність пружинних матраців Primavera, комфорт та безпеку для вашого сну.

Як купити матраци Primavera

Вибрати та купити матрац ЕММ із колекції Примавера можна на офіційному сайті компанії Sleep&Fly. У каталозі представлений повний асортимент виробів, серед яких ви можете підібрати модель згідно з вашими уподобаннями та бюджетом. Придбати продукцію можна онлайн з доставкою до будь-якого регіону України.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
ПІБ
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту:

Ми використовуємо файли cookie, щоб ваше користування сайтом було зручнішим.
Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie.