Матрац із класичним пружинним блоком Боннель – гарантія комфортного та здорового сну

Зміст статті:

Матрац з класичним пружинним блоком Боннель

На самопочуття людини впливає кілька значущих чинників: спосіб життя, фізична активність, харчування та, звичайно ж, сон. Чим кращий та якісніший нічний відпочинок - тим більше сил та енергії в організмі і тим більше тіло відновлюється та регенерується на клітинному рівні під час сну.

Лягаючи ввечері в ліжко, мозок дає тілу сигнал про те, що настав час відпочивати і розслаблятися. Для правильного вироблення мелатоніну, гормону, необхідного для міцного і здорового сну, потрібна тиша, спокій і відсутність яскравого світла, ліхтар за вікном або екран смартфона. Крім цього, дуже важливо враховувати, наскільки зручне ваше спальне місце.

Якщо вночі ви довго не можете заснути, повертаєтесь, часто прокидаєтеся, не можете знайти потрібну позу - варто подумати про заміну матраца. Як наслідок переривчастого та поверхневого сну ви отримуєте відсутність сил, бадьорості, енергійності, нездатність справлятися навіть із щоденними рутинними справами. Щоб виправити положення, вварто купити пружинний матрац на ліжко і подбати про здоров'я своєї спини, м'язів і суглобів.

Матрас Боннель - що це?

Матрас Боннель - що це?

Матрас із пружинним блоком Bonnel є конструкцією, що складається з блоку залежних пружин, надійно об'єднаних між собою сталевою спіраллю. Такий міцний металевий каркас допомагає:

  • уникнути передчасних деформацій виробу та швидкого зносу комплектуючих;
  • витримати великі навантаження;
  • рівномірно розподілити вагу сплячого по поверхні матраца, що необхідно для відчуття максимального комфорту та правильного положення тіла під час відпочинку.

Завдяки особливостям переплетення пружин виріб прослужить довгі роки. Ще одна перевага залежних пружин у тому, що вони практично не видають звуків під час використання, навіть якщо ви часто перевертаєтеся з боку на бік.

Якщо говорити про переваги, то ортопедичні матраци із залежним блоком пружин відрізняються:

  • Своєю доступною вартістю;
  • Простота конструкції;
  • Довгий термін використання;
  • Здатністю витримувати великі навантаження;
  • Хорошим повітрообміном, за рахунок чого виріб не матиме неприємного затхлого запаху, що дуже важливо для якості сну та нюху.

Матрас Bonnel або незалежні пружини: що краще?

Матрац з класичним пружинним блоком Боннель

Кожна з цих систем має свої переваги та недоліки, тому вибір залежить тільки від вимог до матраца та фінансових можливостей покупця. Залежні пружини бонель надійні та стійкі до деформацій за рахунок переплетення пружин та міцного каркасу. У незалежний пружинний блок Pocket Spring використовується інноваційна система, де кожна пружина знаходиться в окремій кишеньці і не залежить від інших. Це надає виробу додаткової пружності та ортопедичних характеристик.

Купити матрац бонель можна за доступною ціною, тоді як купивши матрац з незалежним пружинним блоком, ви заплатите суму на порядок вище. Але, в той же час, незалежні пружини мають одну явну перевагу - правильний розподіл навантаження забезпечує підтримку частин тіла, завдяки чому йде біль, дискомфорт і скутість у м'язах, суглобах та хребті.

Де можна купити матрац на ліжко за доступною ціною?

Матрац з класичним пружинним блоком Боннель

На сайті "Sleep&aFly" ви знайдете як моделі із залежним, так і з незалежним пружинним блоком і можете купити ортопедичний матрац від виробника з доставкою по всій території України. Компанія пропонує широкий вибір ортопедичної продукції на будь-який смак, розмір та бюджет. Це дає можливість кожному покупцю придбати виріб з урахуванням своїх переваг або медичних показань.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: