Латексні матраци - відмінні ортопедичні властивості та натуральність

Зміст статті:

Латексні матраци - відмінні ортопедичні властивості та натуральність

Латексні матраци популярні завдяки своїм відмінним ортопедичним властивостям та натуральності. Вони тонкі і легкі, відмінно підходять для будь-якого віку, включаючи дітей.

Що є латексом?

Латекс – природний матеріал, що отримується із соку бразильського дерева Гевея, яке виростає на території Південно-Східної Азії Бразилії та в деяких регіонах Африки. Сік дерева проходить спеціальну обробку. З нього забирається зайва волога з домішками та відокремлюється натуральний каучук. Готову масу спінюють та додають модифікатор, в результаті виходить якісний латексний матеріал.

Завдяки бульбашкам повітря, латексні безпружинні матраци здатні швидко відновлювати вихідну форму, забезпечуючи хорошу вентиляцію. Таким чином, створюючи комфортні умови для сну.

Який латекс використовується в матрацах

Латексні матраци можуть виготовлятися з:

  • Натуральний матеріал має 100% натуральне походження. У ньому міститься сік дерева Гевея 85% і 15% - антибактеріальних та стабілізуючих добавок, без яких неможливо спінити каучук. Матеріал структурою нагадує губку. Він запобігає накопиченню пилу всередині виробу і має гарну циркуляцію повітря.
  • Натурального латексу. Згідно з європейськими нормами, якщо матеріал складається на 20% із соку Гевеї, то його можна назвати натуральним. Однак такий латекс – ndash; штучний. Використовуючи даний вид матеріалу, виробник знижує вартість матраца, що добре для бюджетної серії моделей. Матеріал нічим не поступається латексу природного походження. Він має гарну вентиляцію, довговічний та забезпечує комфортні умови для сну.

Плюси та мінуси матраців з латексу

Плюси та мінуси матраців з латексу

Як будь-який товар мають свої переваги латексні матраци:

  1. Матрац безшумний. Якщо людина повертається уві сні, то виріб не видає шуму і шарудіння.
  2. Товар гігієнічний. Він не виділяє шкідливих компонентів, тому не шкодить здоров'ю. Усередині матеріалу не заводяться шкідливі комахи і не накопичується пил.
  3. Латексний матрац тонкий, його зручно переносити та зберігати, а при необхідності, його легко скрутити та транспортувати .
  4. Матрас пружний та адаптується під анатомічну особливість тіла. Згодом він не втрачає форму та ортопедичні властивості.
  5. Губчаста структура латексу сприяє накопиченню повітряних бульбашок. Вони дозволяють матеріалу підтримувати потрібну циркуляцію повітря та комфортну температуру поверхні топера для сну.

Зупинивши увагу на натуральному латексі, матрац ви отримаєте найвищої якості. У ньому немає пружин, що виходять з ладу з часом і бортів, які при неправильному застосуванні можуть деформуватися. Такий матрац прослужить десятиліттями, даруючи власнику здоровий сон.

Де купити якісний латексний матрац

Купити матрац з натурального латексу можна на сайті інтернет-магазину ЕММ. Тут ви можете придбати матраци латексні від виробника з гарантією якості. На сайті представлені в асортименті: латексний матрац для дитини, підлітка та дорослої людини з дорогої чи бюджетної серії. На всі моделі виробник надає гарантію до 18 місяців, що підтверджує високу якість товару. Замовлення приймаються цілодобово, а вироби виготовляються індивідуально під вказані клієнтом розміри ліжка.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: