Якими бувають якісні матраци від українського виробника

Зміст статті:

Якими бувають якісні матраци від українського виробника

Якісний матрац - це виріб, який відповідає стандартам якості, виконаний з надійних та зносостійких матеріалів, а також відрізняється своїми ортопедичними характеристиками. Його головне завдання полягає у забезпеченні здорового сну та підтримці тіла в анатомічно-правильному положенні.

Ортопедичні вироби чудово підходять людям, які мають проблеми зі сном та засинанням. Вони допомагають зняти зайву напругу з м'язів, судин та суглобів. Такі матраци підходять як здоровим людям, так і тим, хто має захворювання опорно-рухового апарату та проблеми з кровопостачанням.

Виробники матраців Україна: чи варто купувати

Найкращі виробники матраців в Україні роблять все можливе, щоб відповідати високим стандартам якості. Варто враховувати, що у більшості випадків матеріали виготовлення закуповуються закордоном, тому може здатися, що імпортна продукція якісніша. Але матраци в Україні створюються на фабриках, що мають сучасне технологічне обладнання, що дозволяє створити ідеальний ортопедичний виріб.

Також варто зазначити, що виробники матраців в Україні досягли дуже хороших результатів, оскільки їхня продукція користується попитом і популярна за межами країни. Багато іноземних компаній імпортують українську продукцію, оскільки наш рейтинг матраців досить високий, відповідає міжнародним нормам та стандартам якості. Тому немає сенсу купувати закордонний продукт: матраци ЕММ чудово виконують функцію спального місця і гарантують спокійний, міцний, а головне, здоровий сон.

Які матраци найкращі та зручніші?

Які матраци найкращі та зручніші?

Залежно від наповнення, матраци від виробника поділяються на:

  • Залежні пружини. Складається з пружинних елементів, переплетених між собою, наче павутиння. Добре підійде як спальне місце для одного.
  • Незалежні пружини. Система складається з окремих елементів, які розташовуються у тканинних кишеньках. Це запобігає скрипам, передчасній деформації пружин, а також відсутність коливань, якщо ви спите на одному ліжку з партнером.
  • Многозонні пружини. Такі вироби поділені на умовні зони, які забезпечують якісну анатомічну підтримку тіла протягом усієї ночі.
  • Безпружинні матраци. Ортопедичний ефект у виробах забезпечується не за рахунок пружин, а за рахунок спеціальних наповнювачів.
  • Тонкі матраци на диван (міні матраци). Ідеально підходять людям, які люблять мобільність та компактність. Не займають багато місця, легко скручуються в рулон, здатні згладжувати нерівності спального місця (старого дивана чи матраца);
  • Дитячі матраци. Допомагають підтримувати хребет дитини в анатомічно-правильному положенні, що особливо важливо у віці формування постави. Придбавши такий матрац вчасно, можна уникнути розвитку сколіозу у дитини.
  • На подвійному пружинному блоці. Забезпечують максимальну підтримку тіла сплячого за рахунок наявності двох пружинних систем.
  • Матраци економ класу. Вироби популярні завдяки оптимальному поєднанню доступної вартості та якості використаних матеріалів.
  • Матраси для медзакладів. В основному виготовляються з матеріалів з гарною повітропроникністю. Мають гарну гіпоалергенність, повітропроникність, ортопедичні властивості.
  • Латексні матраци. У їхньому складі - натуральний латекс та ортопедичний наповнювач. Відрізняються своєю жорсткістю та зносостійкістю.

Український виробник матраців: де купити продукцію фабрики ЕММ?

Український виробник матраців: де купити продукцію фабрики ЕММ?

Кращі матраци можна придбати на сайті компанії Sleep&Fly. Тут ви знайдете великий вибір ортопедичної продукції за доступними цінами від виробника. Доставка здійснюється по всій території України.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: