Як вибрати пружинний матрац

Зміст статті:

Як вибрати пружинний матрац

Пружинний матрац - справжній порятунок для людей, які страждають від болю та дискомфорту в області спини, попереку, м'язів та суглобів. Пружинні елементи здатні якісно підтримувати тіло сплячого в анатомічно-правильному положенні, знімають зайве навантаження та сприяють здоровому, повноцінному сну.

Багато хто запитує, як вибрати матрац на ліжко, щоб він відповідав потребам і потребам сплячої людини і добре справлявся з поставленим завданням. Нижче ми розглянемо різновиди матраців із пружинним блоком та розберемося, яка модель підійде саме вам.

Матраци з пружинами або без: які матраци краще?

Безпружинні моделі підходять тим, хто цінує мобільність та компактність. У їхньому складі - ортопедична піна та інші наповнювачі, які відповідальні за ступінь жорсткості, м'якість, пружність та гігієнічність. Такі вироби можна легко скрутити і зберігати на верхній полиці в шафі, при необхідності діставати і використовувати за призначенням.

До складу пружинного матраца також входить ортопедичний наповнювач та допоміжні матеріали, відповідальні за довговічність та зносостійкість. Головна відмінність матраца на пружинах від безпружинних моделей - наявність пружинних елементів, які допомагають не тільки підтримувати тіло сплячого, але й рівномірно розподіляти навантаження по поверхні, продовжуючи термін експлуатації виробу та сприяючи максимальному комфорту під час відпочинку.

Як вибрати матрац: типи пружинних матраців

Пружинний блок Боннель

Розрізняють такі види пружинних матраців:

      • Вироби з залежними пружинами. Пружинний блок Боннель має свої плюси та мінуси. Серед переваг пружинних моделей - доступна вартість, надійність та тривалий термін експлуатації. Є кілька недоліків: пружини контактують друг з одним, через що з'являється неприємний скрип. Така конструкція хоч і прослужить вам довгі роки, але зносу комплектуючих та втрати ортопедичних властивостей все одно не уникнути через тертя пружин один про одного.
      • Вироби із незалежними пружинами. Пружинний матрац з незалежними пружинами - чудовий варіант для тих, хто цінує свій комфорт. Кожна пружина знаходиться в окремому мішечку, що запобігає зносу комплектуючих, а також позбавляє неприємного скрипу.

Переваги пружинних матраців

Переваги пружинних матраців

При виборі пружинного матраца важливо зробити акцент на його явних перевагах, серед яких:

      • Відмінні ортопедичні характеристики. Завдяки своїм конструктивним особливостям, пружинні матраци на ліжко точно повторюють індивідуальні вигини людського тіла, що сприяє його повному розслабленню.
      • Довговічність. Купивши матрац на пружині, ви можете розраховувати на десять років використання без втрати його ортопедичних якостей.
      • Наявність різних зон жорсткості. Пружинні матраци жорсткіші в місці локалізації плечового пояса і м'якіші в місці розташування поперекової зони. Така особливість допомагає уникнути болю та дискомфорту в області хребта, попереку, м'язів та суглобів.

Де можна купити пружинний матрац на ліжко за вигідною ціною?

На офіційному сайті українського виробника ЕММ ви можете купити матрац на пружинах за доступною ціною. Бренд популярний не лише на території країни, а й за її межами. Купуючи матраци від виробника, ви можете бути впевнені у високій якості та відмінних ортопедичних характеристиках виробу. Замовити доставку матраца ви можете до будь-якої точки України за тарифами транспортного перевізника.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: