Як вибрати ідеальний матрац для здорового сну?

Зміст статті:

Як вибрати ідеальний матрац для здорового сну

Скучили за повноцінним безперервним сном, відсутністю дискомфорту в спині і відчуттям бадьорості після пробудження? Тоді настав час знайти оптимальну модель матраца. Сьогодні існує безліч різних категорій, що тішить, але злегка ускладнює вибір. Прочитавши цю статтю, ви зрозумієте, чим відрізняються різновиди виробів і визначтеся з тим, який матрац вибрати.

Які є пружинні матраци?

Особливості пружинних модифікацій – це те, що потрібно знати при виборі матраца. Товари цієї групи можуть бути різними. Виділяються такі різновиди:

  • Залежні пружини. Пружні елементи розміщені стрункими рядами. Всі вони пов'язані, і в цьому нестача моделі. Якщо матрац призначений для пари, кожен відчуватиме, як інший повертається. Цей варіант не зовсім підходить партнерам із великою ваговою різницею.
  • Незалежні пружини. Кожен пружний елемент блоку поміщений в окремий мішечок, що забезпечує автономність щодо реакції на навантаження. Якщо намагаєтеся зрозуміти, який матрац кращий, будьте певні: у випадку з цією моделлю ваш хребет буде забезпечений належною підтримкою, а м'язи – умовами для розслаблення. У такому разі кров вільно циркулює організмом.
  • Многозонні пружини. Якщо ви намагаєтеся зрозуміти, як вибрати матрац на двоспальне ліжко, зверніть увагу на цей варіант. Розумна система пружних металевих компонентів забезпечує оптимальне становище під час сну. Багатозональні матраци втілюють у собі всі знання в галузі анатомії.

Також парі з різною масою варто придивитися до виробів на подвійному пружинному блоці. Вони розраховані на збільшені навантаження, анатомічні та довговічніші.

Який матрац краще: пружинний чи безпружинний?

Окрім моделей з пружинами, є і прекрасні безпружинні матраци. У них входять різні шари матеріалів: кокосова койра, спанбонд, повсть. Є і латексні матраци.

Якщо не знаєте, який матрац вибрати: пружинний чи безпружинний, відштовхуйтеся від особливостей здоров'я та переваг. Людям з хворими на суглоби і проблемами з хребтом краще спати на варіаціях без пружин. Дитячі матраци також необхідно вибирати в цій категорії. Незамінні матраци для медустанов, а також домашнього використання - як елемент догляду за маломобільним родичем.

Але як вибрати безпружинний матрац? Обов'язково звертайте увагу на параметри, жорсткість, наповнювач та матеріал чохла. Якщо ж вам приємно спати на м'якій та пружній поверхні та у вас відсутні захворювання опорно-рухової системи, можна сміливо вибирати атрибут із пружинами.

Безпружинний матрац може бути і без численних прошарків. Такими є тонкі матраци на диван. Також вони незамінні, якщо вам належить спати на розкладачки, дачної садової гойдалки або шезлонгу. Це якісні та легкі матраци економ-класу.

Як вибрати матрац за жорсткістю та вагою?

Як вибрати матрац по жорсткості та вазі

Намагаючись розібратися, як вибрати матрац для ліжка з ламелями, багато хто часто плутається в особливостях підбору обновки залежно від маси тіла. Принцип такий:

  • 40-55 кг - м'які матраци.
  • 55-70 кг - середній показник жорсткості.
  • 70-80 кг - середня, а також вище середнього ступеня жорсткості.
  • 80–120 кг - жорсткі та дуже жорсткі матраци.

Тепер ви знаєте, як вибрати матрац за жорсткістю та вагою. Що ж до того, який фірми вибрати матрац, можна звернути увагу на продукцію Sleep&Fly. Вона відрізняється якісними матеріалами та помірною вартістю. Купівля виробу цього бренду – спосіб, як вибрати матрац і не переплатити.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: