Що таке пружинний блок Боннель (Bonnel) та у чому його особливість?

Зміст статті:

Що таке пружинний блок Боннель (Bonnell) і в чому його особливість

Сучасні виробники продукції для сну з кожним роком удосконалюють технології створення та розширюють асортимент матраців з ортопедичним ефектом. Все це робиться для того, щоб кожен бажаючий зміг відчути на собі всю красу міцного, а головне, здорового сну.

Пружинний блок Боннель у матрацах почав використовуватися 150 років тому. Сьогодні вдосконалена та доопрацьована система здатна підтримувати хребет сплячого в анатомічно-правильному положенні, не перекриваючи при цьому природний кровотік, необхідний для постачання внутрішніх органів необхідними речовинами. Пружини рівномірно розподіляють тиск на спальне місце, запобігаючи деформації та зламам виробу.

З чого складається пружинний блок Боннель?

З чого складається пружинний блок Боннель

Основа пружинного блоку Боннель на залежних пружинах виконана з високоміцної сталі. Товщина кожного дроту варіюється від 2.2 до 2,5 мм. Пружина з п'яти витків має діаметр до 10 сантиметрів, що забезпечує відмінну пружність при контакті зі спальною поверхнею. Завдяки своїм конструктивним особливостям та способу створення, пружинні блоки для матраців Боннель не скриплять і не видають неприємних звуків під час експлуатації.

Пружинний блок Боннель купити в Києві можна у двох варіаціях – ndash; зі стандартними чи посиленими пружинами. Стандартний блок є 100 пружин на квадратний метр виробу. Пружинний блок Боннель посилений налічує 150 пружин на квадратний метр спальної поверхні, що дозволяє витримувати великі навантаження. Посилений блок пружин підійде для людей з масою тіла вище 120 кілограмів. таким чином, ви продовжите термін експлуатації вашого матраца, а також забезпечите собі комфортний та затишний сон.

Пружинний блок Боннель: плюси та мінуси

Пружинний блок Боннель: плюси та мінуси

Серед переваг системи пружин Боннель:

  • Демократична вартість. Незважаючи на високу якість продукції, вироби відрізняються вигідною ціною, ніж досі привертають увагу зацікавлених у покупці споживачів.
  • Довгий термін експлуатації. Виробники пружинних блоків Боннель надають офіційну гарантію на 10 років використання. Завдяки тому, що пружини незалежні одна від одної та розміщені в окремих осередках, вони не стираються одна про одну і не переплітаються між собою.
  • Високі показники міцності та надійності. Завдяки використанню якісної сталі в процесі виробництва, виріб здатний витримати значні навантаження на одне спальне місце, не піддаючись механічним деформаціям.
  • Відстань між пружинними елементами матраца забезпечують відмінний повітрообмін та вологообмін. Це означає, що внутрішні шари виробу добре провітрюються та вентилюються, не дозволяючи хвороботворним бактеріям розмножуватися та провокувати неприємні запахи. Крім цього, це гарантує вашу безпеку та не допускає виникнення алергічних реакцій.

Мінус матраца на пружинному блоці Bonnell

Щодо недоліків – пружинний блок Боннель має середній ортопедичний ефект. Людям, які страждають від серйозних проблем з опорно-руховим апаратом, такий варіант матраца не підійде, тому що він не забезпечуватиме необхідну ортопедичну підтримку хребта. Але, якщо ви страждаєте від дискомфортних відчуттів та незначних болів після пробудження – матрац із незалежними пружинами Боннель допоможе вам впоратися з цією проблемою. Купівля спальної поверхні із пружинним блоком стане правильним рішенням на шляху до здорового, якісного сну.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: