Що таке матраци топери або тонкі міні-матраци

Зміст статті:

Що таке матраци топери або тонкі міні-матраци

Матраси топпери або, як їх ще називають, футони - це ортопедичні вироби, завдання яких полягає у виправленні нерівностей спальної поверхні. Такий варіант ідеально підходять для людей, які не хочуть зв'язуватися з покупкою громіздкого ортопедичного матраца або для тих, хто хоче виправити дефекти дивана, що вже є.

Топпер матрац: що це і в чому його особливість

Виріб відрізняється товщиною, що не перевищує 8 сантиметрів. У ньому відсутній пружинний блок, що робить матрац досить легким, мобільним та практичним. Його легко транспортувати, брати із собою у подорожі або просто компактно зберігати у шафі. Як основа матраца виступає матеріал з ортопедичними властивостями, а як доповнення виступають такі компоненти, як льон, шерсть або морські водорості.

З яких матеріалів виготовляється міні матрац на диван

З яких матеріалів виготовляється міні матрац на диван

Топпер - це універсальна і практична річ, що має ортопедичні характеристики завдяки своєму унікальному наповненню. Виготовляються міні матраци на диван ЕММ із:

  • Натурального латексу;
  • Пінополіуретану;
  • Кокосова койра.

Для того, щоб якісно згладити всі нерівності спальної поверхні, краще підійдуть жорсткі топери з додаванням кокосової койри. Крім своїх експлуатаційних характеристик, цей матеріал має протимікробні властивості, не вбирає сторонні запахи, а також відрізняється довговічністю та стійкістю до механічних навантажень.

М'який топпер на матрац виготовляється з латексу або понополіуретану. Обидва матеріали - екологічно чисті, натуральні та мають пористу структуру, за рахунок якої повітря вільно циркулює між внутрішніми шарами виробу. Крім цього, компоненти надають топер на диван пружності і комфортабельності, що сприяє швидкому засинання і максимальному розслабленню.

Який вибрати матрац на диван

Який вибрати матрац на диван

Матраси-топпери мають унікальне наповнення, яке допомагає впоратися з болями та дискомфортними відчуттями в області шиї, спини та попереку. Ортопедичний ефект виробу досягається за рахунок спеціальної піни, яка грамотно розподіляє навантаження на певні ділянки тіла, знижуючи цим зайву напругу з хребта та шийного відділу. Завдяки такому ефекту кров може вільно циркулювати по організму, судини не пережимаються, а матрац підлаштовується під індивідуальні особливості тіла сплячого і гарантує його комфорт протягом всієї ночі.

Де топер купити за доступною ціною?

Офіційний магазин міні матраців топерів пропонує вам купити матрац топер з ортопедичним ефектом за вигідною ціною. Всі вироби, представлені на сайті, мають сертифікат якості та гарантію виробника. Купуючи матраци (Дніпропетровськ) у фабрики ЕММ, ви гарантовано отримуєте високу якість, перевірену часом та покупцями.

Компанія ЕММ багато років є лідером із продажу ортопедичної продукції не лише на території України, а й за її межами. Використовуючи інноваційні технології, новітнє обладнання та багаторічний досвід, команда фахівців зростає, розвивається та впроваджує нові рішення, які дозволяють зробити матраци ще кращими.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: