Безпружинні матраци: оптимальний вибір для комфортного сну

Зміст статті:

Безпружинні матраци: оптимальний вибір для комфортного сну

Періодичні болі в спині, дискомфортні відчуття, млявість, втома та дратівливість – це ознаки неправильно підібраного спального місця. Неякісні матраци прогинаються під вагою тіла, не здатні грамотно розподіляти навантаження і згодом повністю втрачають свій зовнішній вигляд та експлуатаційні характеристики.

Безпружинний матрац - порятунок для всіх, хто страждає від поганої якості сну, періодично стикається з безсонням і ніяк не може знайти зручну позу . Він здатний підтримувати тіло в природному положенні, враховуючи його індивідуальні особливості, знімаючи цим больові відчуття. Якщо ви шукали альтернативу громіздкому матрацу - цей варіант підійде вам на всі сто відсотків.

Матрас ортопедичний безпружинний: конструктивні особливості

В основі безпружинного матраца - синтетичні монолітні плити або набірні блоки. У них повністю відсутній пружинний блок, як його заміну використовують різноманітні наповнювачі, серед яких:

  • Кокосове волокно. Відповідає за показники пружності та жорсткості матраца.
  • Натуральний латекс. Його завдання - забезпечить достатню еластичність та м'якість.
  • Латекс комбінований. Синтетичний матеріал, який не викликає алергічних реакцій. Стійкий до дії вологи.
  • Морські водорості. Надають виробу жорсткості, ортопедичних якостей та лікувальних властивостей.
  • Абака. Виготовляється із листя бананової пальми. Його особливість у еластичності та довговічності.
  • Овеча шерсть. Відмінний варіант для людей, які страждають на болі в суглобах. Вовна відмінно прогріває, має заспокійливий ефект, позитивно позначається на стані шкіри.

Завдяки відсутності блоку пружин, виключається можливість скрипу виробу та відчуття похитування. Ортопедичний ефект у матрацах досягається за рахунок чергування різних матеріалів.

Який безпружинний матрац кращий

Який безпружинний матрац краще

Багато хто вважає, що головний показник кращого безпружинного матраца - велика кількість шарів. У деяких моделях кількість матеріалів, що чергуються, може досягати шести, а то і восьми. Вибирати матрац без пружин слід, виходячи з ваших індивідуальних потреб. Є як жорсткі, так і м'якіші моделі, а для тих, хто ще не визначився зі своїм фаворитом, передбачені двосторонні вироби, де одна сторона виконана з додаванням кокосової койри для надання жорсткості, а інша з м'якої латексної плити.

Безпружинний матрац: плюси та мінуси

Безпружинний матрац: плюси та мінуси

Матраци дніпропетровської фабрики ЕММ мають низку переваг, серед яких:

  • Мобільність, зручність використання та легкість за рахунок відсутності металевих пружинних елементів. Це робить матрац зручним для перенесення, очищення, провітрювання та транспортування.
  • Відсутність шуму та скрипу. Це допомагає особливо чутливим людям не прокидатися серед ночі у пошуках джерела неприємного звуку.
  • Висока якість наповнювачів. У безпружинних виробах фабрики матраців ЕММ задіяні натуральні наповнювачі, які відмінно провітрюються, не накопичують вологу і не вбирають сторонні запахи.
  • Стійкість до великих навантажень. На безпружинні матраци можуть спати люди вагової категорії до 150 кілограм.
  • Довговічність, привабливий зовнішній вигляд та ергономічність.
  • Стійкість до перепадів температур та впливу вологи.
  • Відмінні ортопедичні характеристики, які допоможуть вирішити проблему неправильної постави, болю в спині, суглобах та м'язах.

Де можна придбати якісний матрац за доступною ціною?

На сайті SleepFly ви знайдете широкий асортимент ортопедичної продукції та зможете вибрати матрац відповідно до ваших індивідуальних потреб. Всі товари, розміщені на сайті, сертифіковані та мають гарантію якості від виробника.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: