Безпружинний матрац на варті Вашого комфорту

Зміст статті:

Безпружинний матрац на варті Вашого комфорту

Здоровий сон - одна з головних складових доброго морального та фізичного самопочуття. Протягом усього дня ми активно вирішуємо робочі та побутові питання, витрачаємо свою енергію та сили для того, щоб виконати поставлені завдання. Після такого завантаженого графіка нам необхідний повноцінний відпочинок, але ви не зможете якісно розслабитися, якщо ваша спальна поверхня нерівна, не підходить вам за жорсткістю та викликає дискомфорт.

Якщо під час нічного відпочинку ви часто прокидаєтеся з незрозумілих причин, не можете вибрати зручне для вас становище тіла, повертаєтесь, а вранці почуваєтеся розбитим, пригніченим і втомленим - це явні ознаки того, що вам варто задуматися про покупку нового матраца. Якщо вам не хочеться витрачати гроші на покупку нового, громіздкого виробу або ви звикли спати на дивані - безпружинний матрац стане для вас найкращим варіантом.

Матрас-топпер з ортопедичним ефектом: основні принципи вибору

Матрас-топпер з ортопедичним ефектом

Вибираючи матрац-топпер, враховуйте наступне:

  • Вагову категорію. Матрац з ортопедичними характеристиками повинен рівномірно розподіляти навантаження, що сприятиме розслабленню м'язів, а також продовжить термін експлуатації виробу. При вазі до 60 кілограмів варто звернути увагу на м'які моделі, а при вазі від 90 кілограмів краще підійде жорсткий безпружинний матрац.
  • Вік. Для дітей краще підійдуть жорсткі вироби, наприклад, матрац топер із кокосовою койрою. Такий наповнювач допоможе сформувати у дитини правильну поставу та запобігатиме розвитку сколіозу та інші проблеми з хребтом. Для старшого покоління необхідно вибирати м'які матраци, що повторюють контури тіла та підтримують його під час сну.
  • Розмір ліжка або дивану. Якщо гнучкий матрац більший за розміром, ніж спальне місце, він загинатиметься і з'їжджатиме, що надалі призведе до його деформації та втрати ортопедичних характеристик.

Вибираючи ортопедичний матрац на диван, зверніть увагу на таких виробників спального приладдя, як:

Тонкий ортопедичний матрац на диван: користь для здоров'я

Тонкий ортопедичний матрац на диван: користь для здоров'я

Якщо ви правильно вибрали виріб, використовуючи безпружинний матрац, ви отримаєте:

  • Якісну підтримку тіла в анатомічно-правильному положенні протягом усієї ночі;
  • Максимальне розслаблення м'язів спини та шиї;
  • Зняття напруги із суглобів;
  • Нормалізацію серцевого ритму та кровообігу;
  • Здоровий сон, відсутність дискомфортних відчуттів уночі;
  • Бодре пробудження, приплив сил та енергії;
  • Поліпшення працездатності, гарне самопочуття, готовність діяти та виконувати поставлені завдання;
  • Підвищення стресостійкості за рахунок якісного відпочинку та нормалізації всіх внутрішніх процесів організму.

Де купити м'який безпружинний матрац?

Купити тонкий матрац на диван за доступною ціною ви можете на офіційному сайті Sleep&Fly від меблевої фабрики ЕММ. Компанія понад 10 років займається випуском ортопедичної продукції, використовує в процесі виготовлення лише перевірені, сертифіковані та гіпоалергенні матеріали.

На сайті виробника ви можете подивитися відгуки на безпружинні матраци від реальних покупців, ознайомитися з асортиментом товарів, дізнатися про його характеристики та особливості наповнювача. Вибравши ортопедичний матрац, ви забезпечуєте собі повноцінний сон, гарне самопочуття та настрій, а також робите неперевершений внесок у власне здоров'я. Замовити будь-який виріб можна з доставкою по всіх регіонах України у найкоротший час.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Написати відгук
Ім'я
E-mail
Відгук
Рейтинг

Оберіть мову сайту: